Comença una setmana marcada per les altes temperatures que ja van començar a muntar durant el passat cap de setmana a la comarca del Vinalopó Mitjà, amb xifres que superaven els 30 ºC, segons adverteix l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET).

Publicitat.

De fet, a partir de dilluns els valors superiors als 33 ºC seran generals a Monòver i comarca i es podran fregar fins i tot els 35 i 40ºC cap al dimecres, que serà el dia més càlid de la setmana.

De fet, s’ha establert una alerta per “risc de temperatures màximes per a l’interior d’Alacant per al mateix dimecres des de les 12h fins a les 19.59h”.

 

Per a dilluns s’esperen màximes de 33 graus, mínimes de 19ºC i el sol lluirà al cel sense cap tipus de nuvolositat. L’índex de Raigs Ultravioleta és de 10, molt alt.

Les temperatures de dimarts seran molt semblants a les de dilluns, encara que les màximes podran pujar un grau i arribar als 34ºC.

Pel que fa a dimecres, 1 de juliol, les màximes s’esperen que superen els 40ºC i les mínimes no baixaran dels 19ºC. El sol serà el protagonista i l’Índex de Raigs Ultravioleta augmenta fins al nivell 11, qualificat d’extremadament alt.

Recomanacions de Protecció Civil davant les altes temperatures