El divendres pròxim 25 de setembre la Regidoria de Joventut i el Puntjove de Monòver han organitzat una activitat familiar i gratuïta, oberta a tots els públics.

Es tracta d’un Escape Room, en el que s’haurà d’evitar un desastre ecològic mitjançant la resolució d’enigmes i diferents proves. Una activitat que es celebrarà al Puntjove Monòver.

Publicitat
Per tant, «la temàtica versara sobre el canvi climàtic amb una sèrie de problemes que els participants hauran de resoldre per tal d’evitar una catàstrofe mediambiental, amb el qual reforcem un dels valors que durant aquest any hem treballat amb els joves en el
passat carnestoltes sobre el reciclatge i la sostenibilitat», destaquen des del Puntjove a La Teua Ràdio.

Els Escape Room «són activitats en les quals es fomenta el treball en equip, la creativitat, l’enginy, ordre i agudesa mental», recorden.

Amb aquesta activitat, «continuem fomentant un oci saludable i alternatiu, que alhora aporte beneficis als joves amb els quals es treballa la creativitat, la concentració i la paciència«.

D’aquesta manera «incentivem la participació i educació en valors, a més a més, en una activitat que ha sigut proposada pels mateixos joves», expliquen des del Puntjove.

Les inscripcions es realitzaran per a grups de 6-7 persones al Puntjove fins al 18 de setembre, és important fer amb antelació les inscripcions perquè seran limitades, i per tal d’organitzar correctament l’activitat.

Així, el pròxim 25 de setembre, des de les 17h de la vesprada, en torns de 30 minuts i grups màxims de 6-7 persones, començarà una activitat pionera a Monòver gratuïta i familiar.