El sindicat CCOO ha informat a La Teua Ràdio de que les dades d’atur relacionades en el mes de novembre en Monòver demostren una baixada de 21 persones.

Per sexes, en el cas de les dones hi ha 26 menys a l’atur, mentre que la xifra referent als homes ha muntat en 5 persones, per tant, és l’esmentada rebaixa de 21 persones sense feina en el darrer mes.

En concret, han baixat en 17 persones en la indústria, 1 persona en l’agricultura, dues en els serveis i altres dues en la construcció, mentre que ha muntat en una persona en sense ocupació anterior.

Publicitat.

 

En total, 1.234 persones estan desocupades en Monòver a data de 30 de novembre de 2019, amb una població de 12.175 habitants a la localitat segons el cens de població de l’1 de juliol de 2018.

CCOO apunta que la població activa està calculada sobre les dades de l’Afiliació a la Seguretat Social i l’Atur Registrar, la qual cosa significa que aquesta xifra pot ser molt superior.

Ara per ara hi ha 748 dones sense feina a Monòver i 486 homes.

Per franges d’edat, en octubre ha hagut 759 persones desocupades majors de 45 anys, el que suposa una rebaixa en 6 persones en relació al mes anterior. Pel que fa al col·lectiu entre 25 i 44 anys, durant el mes passat no tenien feina 409 persones,17 menys que en octubre. Finalment, el grup d’edat amb menys persones a l’atur són menors de 25 anys, que sumen 66, 2 més que en novembre.

Des de CCOO insisteixen en la importància que té que totes aquelles persones que es troben en situació de recerca d’ocupació es registren en les oficines del SEPE-LABORA-SERVEF.