El sindicat CCOO ha informat a La Teua Ràdio de que les dades d’atur relacionades en el mes de juny en Monòver demostren una baixada en 8 persones.

Per sexes, en el cas de les dones hi ha 13 menys a l’atur, mentre que la xifra referent als homes ha baixat en 11 persones, per tant, la diferència és l’esmentada baixada de 24 persones en el darrer mes.

En concret, han baixat 19 persones en la indústria, 0 en la construcció, 6 en serveis i 5 en el sector sense ocupació anterior. Per la seua banda, ha muntat en 6 persones el sector de l’agricultura.

En total, 1.269 persones estan desocupades en Monòver a data de 30 de juny de 2019, amb una població de 12.175 habitants a la localitat segons el cens de població de l’1 de juliol de 2018.

CCOO apunta que la població activa està calculada sobre les dades de l’Afiliació a la Seguretat Social i l’Atur Registrar, la qual cosa significa que aquesta xifra pot ser molt superior.

Ara per ara hi ha 788 dones sense feina a Monòver i 481 homes.

Des de CCOO insisteixen en la importància que té que totes aquelles persones que es troben en situació de recerca d’ocupació es registren en les oficines del SEPE-LABORA-SERVEF.

Pel que fa a la comarca del Vinalopó Mitjà, 16.419 persones estan sense feina, una xifra que ha baixat en 128 persones en relació al mes anterior.