El sindicat CCOO ha informat a La Teua Ràdio de que les dades d’atur relacionades en el mes d’octubre en Monòver demostren una baixada de 52 persones.Per sexes, en el cas de les dones hi ha 22 menys a l’atur, mentre que la xifra referent als homes ha disminuït en 6 persones, per tant, és l’esmentada rebaixa de 30 persones sense feina en el darrer mes.

En concret, han baixat en 40 persones en la indústria, 7 en sense ocupació anterior, 2 persones en l’agricultura i la construcció, i una persona en serveis.

 

Publicitat.

 

En total, 1.255 persones estan desocupades en Monòver a data de 31 d’octubre de 2019, amb una població de 12.175 habitants a la localitat segons el cens de població de l’1 de juliol de 2018.

CCOO apunta que la població activa està calculada sobre les dades de l’Afiliació a la Seguretat Social i l’Atur Registrar, la qual cosa significa que aquesta xifra pot ser molt superior.

Ara per ara hi ha 774 dones sense feina a Monòver i 481 homes.

Per franges d’edat, en octubre ha hagut 765 persones desocupades majors de 45 anys, el que suposa una rebaixa en 30 persones en relació al mes anterior. Pel que fa al col·lectiu entre 25 i 44 anys, durant el mes passat no tenien feina 426 persones, 15 menys que en setembre. Finalment, el grup d’edat amb menys persones a l’atur són menors de 25 anys, que sumen 64, 7 menys que en octubre.

Des de CCOO insisteixen en la importància que té que totes aquelles persones que es troben en situació de recerca d’ocupació es registren en les oficines del SEPE-LABORA-SERVEF.