“Hem pasat un cap de setmana increïble en Sant Fermí”. Aquesta és la frase amb la qual el monover Alberto Limorti resumeix en La Teua Ràdio l’experiència de viure els “encierros” de Sant Fermí.

Enguany, acompanyat pel seu amic César Alfonso, ha resultat una experiència “enriquidora”, malgrat un ensurt que van tenir ahir.

I és que César Alfonso, de 36 anys, va acaba les carreres d’ahir en Urgències d’un hospital a causa d’un traumatisme toràxic, com han explicat a aquesta redacció informativa.

César, “amb algun que altre colp i raspades”, es troba bé. “Solament adolorit” després de que ahir, després d’acabar bé la carrera i entrar en la Plaça de Bous, arribaren els bous i la gent començara a córrer. Aleshores va ser quan el van empentar amb força i va caure contra els ferros de la barrera.

Malgrat això, César Alfonso explica que “la meua participació en la carrera va anar molt bé”, tot i que era la seua primera vegada en  Sant Fermí, a Pamplona.

César i Alberto als corrals de Santo Domingo.

Alberto Limorti, amb el genoll raspat, assegura que ha segut una experiència “fantàstica” i que “tornarem”. Venir a Sant Fermí és “un xute d’adrenalina”. Alberto va caure abans d’arribar al “callejón”, el van xafar i va perdre una sabata, però es va poder alçar ràpidament perquè volia entrar en la plaça i vore “amb els meus propis ulls el ‘tendido’ ple”.

Un viatge que va començar en cotxe des de Monòver cap a Pamplona César i Alberto en solitari però que va continuar amb “més amics de València, d’Elda… i més gent de Monòver que es trobava de viatge en la ciutat. Hi havia bastant gent coneguda per a nosaltres”.

César Alfonso va córrer únicament una carrera, la d’ahir. Hui, per contra, ha hagut de vore els “bous des de la barrera” a causa del traumatisme toràxic. Per la seua banda, Alberto Limorti va córrer “l’encierro” d’ahir de Palmosilla i el de hui de la Ramaderia Miura. “Una experipencia inoblidable, m’ha encantat. És la primera vegada que vinc a Pamplona i me’n vaig amb molt bon sabor de boca”.

Ara per ara és el moment de recollir les maletes i començar el viatge de tornada cap a Monòver.

Per altra banda, cal recordar que l’Associació El Bouet de Monòver es troba ara mateix en Dénia en un viatge per a gaudir dels “Bous a la mar” que tenien previst per a hui i que ha resultat tot un èxit amb les 34 places de l’autobús cobertes.

Notícies relacionades: