La Confraria de Nostra Senyora de la Soledat ha anunciat que hui, dilluns, 11 de febrer, començaran els assajos de la quadrilla de costalers del trono de la Mare de Déu.

Per tant, des de la Confraria informen que, qualsevol persona que siga confrare i tinga més de 18 anys, pot formar part d’aquest gran equip.

Així, els animen a que passen per la Casa de Germanor, al carrer Doctor Fleming, número 1, hui dilluns, a les 21h de la nit i s’informen.

 

 

 

 

 

 

Per la seua banda, la Germandat del Santíssim Crist Crucifixat i Maria Santíssima de l’Esperança de Monòver també començarà els assajos dels costalers que porten al Crist i a l’Esperança-

En concret, la Germandat va tenir una reunió dissabte passat en la seua seu, al carrer Segura, per tal de confeccionar les quadrilles de portadors per a les processons de la Setmana Santa 2019.

Així, quasevol confrare, major de 18 anys, que estiga interessat en ser costaler del Crist, va poder anar a aquesta reunió i inscriure’s.

De la mateixa manera, les confrares interessades en participar com a costaleres de la Mare de Déu de l’Esperança, també poden posar-se en contacte amb alguna de les capataces de la Mare de Déu o amb algun membre de la Directiva.