L’alcalde de Monòver, Natxo Vidal, junt als regidors Verónica Amat i José Alcaraz i diversos tècnics municipals, van donar la benvinguda el passat 31 de juliol als 12 nous treballadors i treballadores que romandran a l’ajuntament de Monòver durant un any.

Així, l’alcalde donava la benvinguda a aquestes noves dotze persones i desitjava “que l’experiència de treball resulte profitosa, al mateix temps, per als seus projectes de vida i per al municipi.”

Els treballs que s’abraçaran amb aquestes persones tenen a veure amb la neteja i el manteniment de la ciutat, amb la gestió d’arxiu i biblioteca, la promoció turística i l’atenció de centres públics.

En aqueix sentit, l’alcalde ha manifestat que “confiem que la incorporació d’aquestes persones millore la qualitat dels serveis que prestem, les actuacions que escometem i, en definitiva, l’atenció a la ciutadania, posada al servei del progrés i la millora del municipi.”

Aquesta actuació suposa una aposta de prop de 200.000 euros a favor del treball i la millora de vida de les persones, projecte que és possible gràcies als programes d’ocupació impulsats pel govern valencià.

Finalment, l’alcalde va aprofitar l’acte per a agrair el seu treball a les 5 persones que, al mateix temps, acabaven la seua experiència laboral amb l’ajuntament, al cap d’un any, gràcies al mateix programa d’ocupació. “Ha sigut fantàstic-comentava l’alcalde- comptar amb tots vosaltres durant enguany i haver fet moltes coses junts.”

Finalment, Natxo Vidal va manifestar que “els números parlen per si sols i evidencien l’aposta i l’esforç del govern de Monòver per impulsar projectes relacionats amb l’ocupació. Si l’any passat contractàvem a cinc persones amb aquests programes, enguany són més de dotze. Un esforç que, sens dubte, val la pena.”