Aquesta vesprada s’ha dut a terme l’acte d’elecció de les Reines de les Festes de Santa Bàrbara 2019. Un Teatre Principal de gom a gom ha donat suport a aquestes joves i xiquetes que, nervioses, han muntat per la passarel·la abans de conèixer el veredicte del jurat.

L’acte ha iniciat amb l’actuació novedosa i sorprenent d’un grup de ball d’Elda, els quals han fet gaudir als assistents amb moltes piruetes.

Després de les actuacions, el nombrós públic assistent ha conegut a les candidates d’enguany.

Primer la Cort Infantil i després la Cort Major.

Una vegada ja han ocupat totes les seues butaques damunt l’escenari, el grup d’Elda ha actuat mentre el jurat ha triat, en solitari, a les candidates.

A continuació, ha arribat el moment de que es desvetlle el veredicte. Per això, han demanat que les Reines de les Festes de Santa Bàrbara 2018 munten a l’escenari i, aquestes, han anunciat qui són les seues successores.

Així,  Edurne Rico ha estat triada Reina Infantil 2019, mentre que la Reina Major d’enguany és, des d’aquest moment, Blanca Amat.

 

Uns moments molt emotius compartits amb la Cort d’Honor 2018, així com la regidora de Festes, M. Amparo Maestre i l’alcalde en funcions monover, Natxo Vidal.