El pròxim dissabte, 25 de maig, està prevista la celebració de la Romeria Mariana 2019, segons han informat a La Teua Ràdio.

Així, al voltant de les 9h del matí iniciarà la Romeria des de la parròquia de Sant Joan Baptista de Monòver fins a la Residència d’Ancians, on es contemplarà el primer “Misteri del Sant Rosari”.

Seguidament, l’itinerari establert és l’habitual, com destaquen, per la qual cosa “la Romeria seguirà pel carrer Major cap al col·legi Azorín, on es contemplarà el Segon Misteri”.

A continuació, “està  previst seguir el recorregut cap al xalet ‘Villa Roma’, on es resarà el Tercer Misteri”. I ja en la “Casa d’Amadó, es durà a terme el Cinqué Misteri”.

Una vegada arriben al Fondó, “es recitaran les Lletanies Lauretanes i a continuació, s’oficiarà la Santa Missa”.

A les 14h del migdia “està previst el dinar de Germanor i després del dinar, al voltant de les 16.30h, l’exercici les flors”.

En la parada de la Mare de Déu de Guadalupe, “els acompanyants de la Romeria degustaran coques en mantega”.

Per la vesprada, a les 17h, està prevista “la Santa Missa i celebració de la Unció dels Malalts”. 

Aquesta Eucaristia es durà a terme en l’Església de Sant Joan Baptista de Monòver.

Segons han explicat a La Teua Ràdio, “en el transcurs de la missa, les persones majors, els malalts o els membres de la comunitat amb una avançada debilitat que així ho desitgen, rebran la Unció dels malalts (Sacrament de salvació de curació)”.