L’alcalde de Monòver, Natxo Vidal, i l’edil d’indústria, José Alcaraz, s’han reunit hui, dijous, a València amb Júlia Companys, Directora General de l’IVACE, així com amb altres responsables de l’organisme, per a tractar de donar un últim impuls a les gestions necessàries per a l’ampliació del polígon industrial El Pastoret de Monòver.

Referent a això, l’alcalde ha assenyalat que “després de molt de temps, i molta insistència per part nostra, han posat sobre la taula una proposta concreta que pot fer viable l’ampliació del polígon i el seu desenvolupament, proposta que ara hem d’estudiar”.

Donat el moment en el qual ens trobem, l’alcalde ha manifestat que “intentarem donar una resposta a l’IVACE al més prompte possible, perquè ens agradaria donar una espenta definitiva a aquest assumpte abans que acabe la legislatura. Ens sembla que seria una fantàstica notícia per a tots”.

Completant aquestes paraules, l’edil d’indústria ha assenyalat que “poder avançar en l’ampliació del polígon seria una excel·lent continuació als treballs de millora que estem escometent en aquest. Millores i inversions que, a final de legislatura, se situaran en quasi un milió d’euros, la qual cosa demostra el nostre compromís amb el sector industrial de Monòver i la preocupació per dotar de nou sòl industrial a indústries interessades a generar activitat en la nostra localitat i amb això nous llocs de treball”.