El Grup de Muntanya de Monòver, després de mesos d’atur com a conseqüència de la pandèmia de coronavirus, torna a l’actualitat esportiva amb l’organització de la Cursa per Muntanya Serra del Coto per al 31 d’octubre de 2020.

Publicitat.

Es tracta de la XVa Edició i portarà algunes novetats i reptes.

Juan Esteve, del Grup de Muntanya de Monòver, ha explicat a La Teua Ràdio les dues novetats destacades.

«Per una banda, farem la cursa dissabte, en lloc de diumenge, i per altra banda, hem preparat una cursa nova amb menys quilòmetres», destaca Esteve. «És una manera de donar possibilitats a distints nivells de participants».

Ara per ara, «encara no tenim instruccions de com haurem d’organitzar aquest tradicional esdeveniment per tal d’assegurar la salut dels corredors, en relació al COVID-19». Però els corredors han de saber que «es cumpliran totes les mesures de protecció i sanitàries necessàries per a que aquest esdeveniment es realitze amb la màxima seguretat per als participants».

No obstant això, «estem pendents de qualsevol indicació i, com que encara falta temps, informarem de totes les novetats, en el moment estiga tot previst».

El Grup de Muntanya de Monòver anima a la població a participar en aquesta cursa. Ara, «a entrenar, que ja no hi ha excuses». En breu, informaran de l’obertura de les inscripcions.

Al Barranc d’Abdet

Per altra banda, després de molt de temps sense poder gaudir de la seua afició, fa unes setmanes van tornar de nou i  diversos membres del Grup de Muntanya de Monòver es van desplaçar fins a Abdet per a fer un barranc.