El Grup de Muntanya de Monòver anima a tota la població a que participe en la Cursa per Muntanya Serra del Coto, que enguany es durà a terme el pròxim 6 d’octubre.

De fet, els interessats poden fer les inscripcions en la web mychip.es, que encara romanen obertes.

En aquesta ocasió serà la Catorzena Edició de la Cursa per muntanya Serra del Coto, organitzada per la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Monòver i el Grup de Muntanya de Monòver, amb la col·laboració de Triatló Bilaire, Grup Espeleològic de Monòver, Club Ciclista de Monòver, Protecció Civil, Creu Roja i Policia Local, i altres associacions encara per confirmar.

Així, en L’Aula de la Natura s’instal·larà l’eixida dels corredors, per primera vegada, com a novetat d’enguany.

Altre canvi és que tant la cursa com la modalitat de marxa iniciaran a les 8 del matí.

Cal destacar que també han organitzat una Peke-Trail, és a dir, una cursa per als més menuts, que hauran de fer les inscripcions el mateix dia de la cursa a les 9 del matí en l’Aula de la Natura. Tots els participants tindran regals.

A més a més, haurà instal·lats en la zona uns unflables i es faran sortejos de regals de tots els patrocinadors de l’esdeveniment.

 

L’any passat, va suposar un èxit d’inscripcions, amb 500 corredors, quan el màxim que va posar l’organització entre la modalitat de cursa i la de parxa a peu no competitiva era de 600. Xifres que avalen l’èxit d’aquest esdeveniment esportiu any rere any.

Una manera de pasar un matí apassionant a un paratge natural incomparable com és El Coto.

Des de l’organització han explicat a La Teua Ràdio que hi ha alguna novetat pel que fa al recorregut, el qual comptarà amb 22.78 quilòmetres de distància i 1.150 metres positius de desnivell.

A més, el passat 15 de setembre es va fer una “quedada” per tal de reconèixer el nou recorregut de la cursa d’enguany. Es van fer diversos grups, tant de caminants com de corredors, intentant adaptar-se al nivell de cadascun, i va resultar un èxit, tant per la participació com per l’ambient que es va viure allà.