El Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de Monòver, en la seua tasca d’oposició i fiscalització, ha informat del cost de la pintura del mural del Mercat Municipal.

Segons destaquen els populars monovers, la factura, carregada a la regidoria de Mercat que ostenta el regidor de Podemos/Compromís, Emilio Martínez, «ascendeix a 4.686,40€ més el lloguer, a càrrec de l’Ajuntament, d’una plataforma elevadora de 12 metres necessària per a dur a terme l’actuació.

 

En aquest sentit, el Partit Popular de Monòver, «sense ànim d’entrar en valoracions artístiques, ve a criticar cinc aspectes fonamentals:

  • En primer lloc, aquest mural ha sigut realitzat per una empresa, un estudi de fora de la localitat, quan a Monòver existeixen nombrosos artistes locals que podrien haver-lo realitzat.
  • En segon terme, la quantitat gastada és la mateixa quantitat que des de la regidoria de Benestar Social (ostentada pel mateix regidor de Podemos) es destina a bonificar/ajudar a les famílies per al pagament de l’impost de l’IBI, que ni PSOE ni Podemos han volgut rebaixar a proposta del Partit Popular.
  • Tres, que entre les necessitats més urgents i apressants per a la millora de les instal·lacions del mercat (arrenjar els llocs buits, les escaioles, etc) no es trobava aquesta actuació.
  • En quart lloc, després de sis mesos de govern PSOE+Podemos/Compromís, i des de l’anunci en plena campanya electoral de la convocatòria d’un concurs d’idees per al nou mercat municipal, res nou s’ha sabut sobre aquest tema ni s’ha informat la població.
  • Finalment, malgrat la despesa en el mural frontal, el rètol de ‘Mercat Central’ segueix deteriorat, així com la pintura de les façanes laterals».