El Partit Popular de Monòver assegura que “un dels desperfectes més visibles encara hui a Monòver de les pluges dels dies 13,14 i 15 de setembre és el mal funcionament dels semàfors de l’entrada a Monòver des d’Elda, a l’altura del celler de Primitivo Quiles”.

En aquesta intersecció, segons han fet arribar molts veïns preocupats als populars monovers, “es pot apreciar diàriament el perill per a molts vianants a l’hora de creuar amb seguretat la carretera a causa de l’alta intensitat de trànsit que suporta, i al no haver-hi regulació dels semàfors, la velocitat dels vehicles”.

Publicitat.

De fet a principis d’octubre es va produir un accident en impactar un vehicle contra un semàfor i un senyal.

Diversos veïns van fer arribar un escrit a l’ajuntament mitjançant registre d’entrada el 18 d’octubre, més d’un mes després de les pluges, reclamant l’arranjament dels semàfors i del senyal caigut fruit de l’accident, com destaquen des del PP.

No obstant això, “60 dies després de les pluges, i un mes després de reclamar els veïns per escrit, el govern local segueix sense actuar, sense arreglar els semàfors i mentre els veïns continuen esperant una solució que millore la seua seguretat per a travessar la via i regule la velocitat perillosa dels vehicles”.