Després de la denúncia social que ha publicat La Teua Ràdio aquest matí relacionada amb els contenidors del Safareig, plens i desbordats ocupant part de la calçada, aquesta redacció ha parlat amb el regidor Salvador Giménez, el qual ha confirmat que “ha parlat amb l’empresa responsable de la neteja i hui mateix recolliria les restes de poda i escombreries llençades en aquest contenidor”.

Segons ha assegurat Giménez, aquest mateix contenidor es va buidar dijous passat, per la qual cosa “la situació actual es deu a l’activitat del cap de setmana, quan els ciutadans solen fer ús d’aquest contenidor”.

Finalment, una vegada l’empresa de neteja ha anat al Safareig ha hagut de fer “més de dos viatges amb el camió i ha retirat 5.800 quilos de deixalles: palmeres, restes de poda, arbres, setos, bosses de brossa etc”.

Salvador Giménez demana a la població un “comportament cívic i responsable” i prega que “si acudeixen a un contenidor i està ja ple, no deixen les escombreries i la poda al mig del camí, perquè suposa un greu perill per als conductors i caminants que passen per la zona”.

A més a més, també demana “col·laboració ciutadana i si alguna persona veu al responsable d’aquests fets o un cotxe, que agafe les dades i parle amb les autoritats locals per tal de localitzar al responsable dels fets”.

Perquè “una cosa que no saben els ciutadans és que la recollida de hui d’aquestes deixalles suposarà unes despeses d’entre 500 i 700 euros per a les arques municipals, ja que s’han necessitat diversos camions”. A hores d’ara el contenidor està totalment buit.

Es tracta, segons assegura el regidor, “d’una de les vegades en les quals més quantitat de poda s’ha deixat en aquest contenidor”.