Monòver ja té Pregoner Infantil per a les pròximes festes patronals.

Nicolás Moreno Bernabé ha sigut el guanyador del concurs que des de  la Regidoria de Festes s’organitza cada any, i en el qual poden participar tots els xiquets i xiquetes que cursen segon de primària.

Així, Nicolás serà el quart Pregoner Infantil que tenen les festes de Monòver, iniciativa que es va introduir en la festa ara fa quatre anys.

En aquest sentit, la Regidora de Festes Mª Amparo Maestre, trasllada “l’enorme satisfacció que des del grup de govern es té per la consolidació d’aquesta iniciativa, ja que ha permés introduir als xiquets i xiquetes un poc més en la festa i fer-los partícips més directes.

Nicolás Moreno amb Alejandro García, alcalde, i M. Amparo Maestre, regidora de Festes.

 

Aquesta iniciativa estava acompanyada d’altres novetats com per exemple, la Revista Infantil que s’entrega juntament amb la Revista de Festes de cada any, i on també participen els xiquets i les xiquetes en una part de la seua elaboració.

L’augment de les activitats infantils o les al·ludides anteriorment i d’altres com la innovadora traca de caramels que marca el final de les festes, fan que els xiquets i les xiquetes se senten més que mai, part protagonista de les festes.

Enguany Nicolás Moreno tindrà l’oportunitat de dirigir-se a tots els assistents i contar-los les seues experiències i vivències durant les festes, així com desitjar-los a tots molt bones festes.

El passat dimecres 17 de juliol, l’Alcalde Alejandro García i la Regidora de Festes, Mª Amparo Maestre van rebre en l’Alcaldia a Nicolás, traslladant-li així la seua gratitud per haver participat.

Tots van poder repassar el guió que es portarà a terme el pròxim dia 6 de setembre en l’acte de l’entrada de bandes i pregó.

Des de la Regidoria de Festes volen traslladar les seues felicitacions a Nicolás Moreno, així com agrair als xiquets i xiquetes que han participat d’aquest concurs.