Ahir, uns veïns de l’Urbanització monovera de l’Ecociudad, van enviar una denúncia social a aquesta redacció queixant-se de l’estat en el qual es troben els contenidors de la zona.

Segons explicaven, aquests contenidors de reciclatge es trobaven “plens des de feia dies i el servei de neteja no passava a buidar-los”.

Doncs bé, hui mateix, La Teua Ràdio ha parlat amb fonts del Consistori les quals han confirmat a aquesta redacció que l’empresa SAPESA passa regularment per la zona a buidar els contenidors.

De fet, segons han afirmat, “el passat dilluns a les 17h de la vesprada es van buidar els contenidors”.

Així, tot apunta, segons destaquen, que els contenidors estagueren buits, però les caixes de gran volum, com es podia apreciar en la fotografia de la denúncia social, no les havien trencades per tal de posar-les a l’interior del contenidor.

A més a més, segons han explicat a La Teua Ràdio, en la matinada de hui els serveis han tornat a passar i han recollit aquestes caixes que estaven dipositades als peus dels contenidors.

Així es pot apreciar al video que han enviat a LTR:

A banda dels serveis de neteja de l’empresa en qüestió, des de l’Ajuntament han informat a La Teua Ràdio de que tres dies a la setmana, concretament, dilluns, dimecres i divendres, tres persones del Pla d’Ocupació passen el dia a Ecociudad per tal de netejar la zona i mantenir-la.