Hui dimecres, 12 de juny, es durà a terme a Monòver una nova donació de sang en el Centre de Salut, segons han informat a La Teua Ràdio des del Centre de Transfusió d’Alacant.

Així, en un horari de 16.30h a 20.30h de la vesprada, el Centre de Salut de Monòver, acollirà aquesta nova donació de sang amb la col·laboració de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Monòver i la Creu Roja local en la recuperació.

Els donants hauran de complir uns requisits mínims, com és costum, que són tindre entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 quilos, portar el Document Nacional d’Identitat i no anar en dejú.

De fet, es recomana beure una gran quantitat de líquids, més que de costum, 24 hores abans de la donació.

 

Com és habitual, des del Centre de Transfusió d’Alacant recorden com és d’important la donació per a les persones malaltes i en els possibles imprevistos, tant és l’època de l’any.

Ara comencen unes dates copmlicades per a la donació de sang, amb l’estiu, les vacances i els desplaçaments de la població.

Com diu la campanya del Centre de Transfusions, Ser donant no passa de moda. Donant sang pots salvar 3 vides.

Marató del 22 de maig

El Centre de Transfusió d’Alacant ha informat a La Teua Ràdio dels resultats de la colecta marató del passat 22 de maig a Monòver:

  • Previsió: 60
  • Donants: 76
  • Donacions: 66
  • Donants que van acudir per primera vegada: 2

Uns resulats que valoren com a “molt positius, on es van sobrepassar les previsions”.