Hui estava prevista la inauguració de l’exposició col·lectiva al carrer Balconades 2018 a Monòver. Una activitat que, per segon any consecutiu, organitza la Regidoria de Cultura i la Biblioteca Municipal.

Alicia Cerdá, arxivera i bibliotecària de la Biblioteca de Monòver ha informat a La Teua Ràdio de les raons per les quals s’ha canviat la data d’inaguració.

I és que resulta que “quan van posar la data del 14 de setembre van tenir en compte que les Festes de Setembre ja s’havien acabat però no sabien encara que la Majordomia de la Mare de Déu del Remei havia sol·licitat posar els emblemes de la Verge del Remei per les balconades de la localitat i tenir-les exposades fins al dia del Besamans”.

Així, com destaca Cerdá, “des de l’organització consideren que és important la tasca que ha dut endavant la Majordomia i han volgut respectar-la”. Una decisió que han pres en consens des de la Regidoria de Cultura i la Biblioteca Municipal.

Per això, com que diumenge se celebrarà el Besamans a Monòver, la inauguració de Balconades 2018 es durà a terme el pròxim divendres, 21 de setembre, data en la qual ja podran posar aquesta exposició per les balconades del centre del municipi.

Aquesta peculiar exposició, que l’any passat va tenir molt d’èxit de participació, es podrà gaudir al carrer fins al 30 de setembre.

Notícies relacionades: