Ahir, dilluns, 11 de gener, es va incorporar a la plantilla de la Policia Local de Monòver un nou agent interí, «qui cobrirà la vacant que havia quedat lliure», segons han explicat des de l’Ajuntament de Monòver.

D’aquesta manera, ara per ara, són 19 efectius amb els quals compta la policia monovera.María Amparo Maestre, regidora de Personal i Policia de l’Ajuntament de Monòver, informa que «per a aquest nou exercici 2021, s’ha creat una nova plaça d’agent, per la qual cosa, la plantilla quedaria en 20 efectius».

Maestre assenyala que «en els darrers anys hem millorat els efectius disponibles en la plantilla, ja que quan vam arribar al govern la plantilla comptava amb 18 efectius i nombroses baixes».

Ara per ara, «la plantilla està més forta i s’ha incorporat a dos agents funcionaris a través d’un procés d’oposició lliure, a dos oficials mitjançant un procés de promoció interna i, en els pròxims mesos, acabarà el procés de consolidació d’ocupació que posibilitarà que s’incorporen dos agents més com a funcionaris», destaca l’edil.

A més a més, Maestre apunta que «en les pròximes setmanes eixirà publicat un nou procés d’oposició lliure per a cobrir en propietat una de les places vacants que ara està coberta per un interí».

I és que, el grup de govern «està molt conscienciat  en complir amb les directrius de la Conselleria per tal d’evitar tenir la plantilla amb agents interins». En aquest sentit, «des que els socialistes estem al consistori treballem per tal de reforçar la plantilla i en cada oferta d’ocupació pública traem el màxim de places de policia que la Llei de Presuposts Generals ens permet, per a així complir amb la legalitat».

A banda de reforçar la plantilla, «els canvis efectuats en els darrers anys i la incorporació de nous mandos i nous agents, ha motivat a la plantilla, la qual mostra un millor rendiment, assumpte que comporta també un descens de les baixes mèdiques i major nombre d’efectius disponibles».