El Partit Popular d’Alacant farà hui públiques les llistes oficials a les Corts Generals amb les quals concorriran en les pròximes eleccions del 10 de novembre.

M. Ángeles Quiles, advocada monovera i col·laboradora de La Teua Ràdio, torna a ocupar el número cinc en aquest llistat que s’ha conegut hui mateix i que ja és oficial, com han informat a La Teua Ràdio.

Així, César Sánchez, ostenta el número un per al Congrés de Diputats, seguit per Macarena Montesinos. En el tercer lloc està Agustín Almodóvar i en el quart Sergio Rodríguez. En el número cinc, com ja s’ha esmentat, està la monovera M. Ángeles Quiles Mondéjar, seguida d’Arturo Poquet, Edelmira Ferri i Gema Ferrández.

Pel que fa al Congrés dels Diputats solament canvia el número 6, que era Juan Bautista Roselló i ara l’ocuparà l’actual alcalde de Benissa, Arturo Poquet.

Amb aquests noms s’han previst els “llocs d’eixida” de les llistes del PP a les Corts Generals. Unes llistes que ja les presentaven en l’abril renovades i que de nou comptaran amb representació monovera.

En els representants del Senat sí hi ha algún canvi en relació als anteriors comicis.

Així, Carlos Castillo no aniria en la tercera posició per al Senat, i l’ocuparia Consuelo Maraver. Per la seua banda, Pablo Ruz i Adela Pedrosa sí continuen en aquestes llistes que es presentaran durant el dia de hui, dilluns, davatn la Junta Electoral Provincial.

A hores d’ara es desconeix si M. Ángeles Quiles serà diputada al Congrés, però cal destacar que des de José Martínez Ruíz, Azorín, i Miguel Villalta Gisbert,  no ha hagut cap altre monover o monovera a les Corts Generals.