Les memòries per a les obres de millora dels centres públics d’educació continuen arribant a Monòver, dins del projecte Edificant, iniciativa impulsada pel Govern Valencià que té com a objectiu invertir de forma ambiciosa en la reparació, adequació i modernització dels centres educatius de titularitat pública de tota la Comunitat Valenciana.

En aquesta ocasió, l’alcalde ha informat de les últimes memòries rebudes a l’Ajuntament, així com dels seus imports. D’aquesta manera, Natxo Vidal ha anunciat que “acabem de rebre les memòries per a les actuacions en el Col·legi Azorín i en el Cervantes, per un valor que ronda els dos milions i mig d’euros”.

“D’aquests, prop d’un milió i mig d’euros són els quantificats per a les actuacions en el col·legi Cervantes, i una mica més d’1.000.000 són per al col·legi Azorín, tot d’acord a les peticions que cadascun dels centres va realitzar i que, posteriorment, van ser ratificades pels diferents consells escolars i el ple municipal”, segons ha informat Vidal.

Cal recordar que a aquestes quantitats se suma la que ja es va anunciar per al col·legi Escriptor Canyís, que sobrepassa en alguna cosa, també, el milió i mig d’euros. Així, l’alcalde ha afegit que “amb aquestes memòries, que afegirem a la del col·legi Escriptor Canyís, ja són al voltant de quatre milions d’euros els que esperem que s’invertisquen a Monòver per a la millora dels centres educatius”.

Referent a això, l’alcalde ha volgut manifestar que “només ens resta rebre la memòria valorada de les obres en el col·legi Ricado Leal, que esperem tindre presentada en un parell de setmanes. Aquest serà el moment en el qual puguem saber, amb exactitud, el valor de totes les actuacions que proposem per a la millora dels centres educatius de titularitat pública a Monòver. Després iniciarem la tramitació dels expedients, que seran elevats a la Conselleria al mateix temps, perquè no es generen diferències entre els diferents centres”.

L’acalde ha acabat manifestant que “aquestes actuacions donaran lloc, sens dubte, a la iniciativa més ambiciosa de reparació, adequació i modernització que s’haja escomés, de forma simultània, en els centres educatius de titularitat pública de Monòver, gràcies al compromís del Govern Valencià amb l’educació pública en la nostra comunitat, cosa que nosaltres celebrem.”