L’alcalde de Monòver, Natxo Vidal, així com la regidora de Serveis, Verònica Amat, han informat d’algunes de les últimes actuacions realitzades per l’Ajuntamnet.

Concretament, Vidal ha explicat que “una de l’últimes actuacions importants que hem dut a terme ha sigut la de la reforma i condicionament de la Plaça del Calvari, donant resposta a les peticions que, des de fa temps, venien demanant els veïns i veïnes de la zona”.

Amb més detall, la regidora de serveis ha explicat que “s’han realitzat obres de pavimentació en les escales de la plaça, s’han instal·lat tanques de seguretat, s’ha pavimentat un tros de carrer que estava sense fer i s’ha creat, també, una nova jardinera”.

 

Pel que fa a altres consideracions, l’alcalde ha manifestat que “hem demostrat amb actes, i no amb paraules, que la nostra vocació és la d’atendre a tots els barris de Monòver, fent possible durant aquests quatre anys un gran nombre d’actuacions en diferents llocs de la població. Segur que no hem arribat a tots, però sí a tots els que ha sigut possible”.

També la regidora ha manifestat que “volem destacar que totes aquestes obres han sigut realitzades per empreses de Monòver, de manera que podem dir també que aquestes obres, i d’altres, contribueixen a millorar la salut de les empreses locals. Ara encara més, que paguem en un termini breu de temps”.

Finalment, tant l’alcalde com la regidora també han informat de la reforma integral de les escales que uneixen el carrer Sagristà i el carrer Colomer.