L’Ajuntament de Monòver invertirà més de 25.000 euros en la millora i adequació de diversos parcs de la localitat, tal i com ha explicat mitjançant un comunicat.

L’actuació començarà per la renovació de tots els bancs del parc de l’Albereda per tal de continuar amb la posada a punt de les zones infantils dels diferents parcs de la ciutat: parc de l’Albereda, parc del Salitre, parc d’Enrique Deltell, parc ubicat junt al mercat central, parc de Miguel Hernández, parc de les Cases del Senyor i parc del Xinorlet.

 

Publicitat.

 

Els treballs consistiran «en la revisió, reparació i pintat dels diferents jocs que, degut a l’ús constant, necessiten d’un manteniment», com han explicat des del consistori monover.

A més a més, «s’arrenjarà també la zona de gimnàstica ubicada al parc del Salitre i s’arreglaran els elements dels parcs canins que ja estan molt deteriorats».

La regidora de l’àrea , Verónica Amat, ha manifestat que “els espais públics sempre han segut fonamentals dins de la nostra política. Per desgràcia no sempre podem fer totes les actuacions que ens agradaria i sóc conscient que encara queda molt per fer però continuarem treballant per millorar les zones que ho necessiten i per crear, en la mesura del possible, nous espais perquè tant majors com xiquets puguen gaudir del seu temps lliure”.

 

 

Finalment, aprofitant l’ocasió, «l’Ajuntament ha fet una crida al respecte i al civisme ciutadà ja que, en moltes ocasions, els desperfectes que es presenten són conseqüència del vandalisme i mal ús i és una pena que per no seguir unes normes de convivència, diferents àrees d’oci no es troben en l’estat que a tots ens agradaria».