Divendres passat, l’Alcalde socialista Alejandro García, juntament amb la Regidora de Policia i Seguretat, MªAmparo Maestre i el Cap de la Policia Local de Monòver, acudien al Parc de Bombers d’Elda, on es van reunir amb el sotsoficial de la Zona Operativa del Vinalopó, Amancio Guerrero i diversos membres del cos.

En la reunió els representants de l’Ajuntament de Monòver van traslladar els seus agraïments, així com els de tot el municipi per la gran efectivitat en la intervenció de l’incendi de fa unes setmanes en el paratge “Dels Alforins”.

Foto: MANUEL R. SALA

Tant García com Maestre van destacar «la gran rapidesa i coordinació amb la qual es va actuar, evitant que l’incendi entrara al paratge de la Safra».

Per la seua part, Amancio va detallar el dispositiu i la intervenció, així com el seguiment realitzat en els dies posteriors.

La reunió va ser succeïda per una visita a totes les instal·lacions i va finalitzar amb el lliurament de productes monovers a tota la plantilla, en senyal d’agraïment a tots ells.

Els productes lliurats van ser un lot de tonyes del Fornet i vi ecològic del celler monover La Zafra, el qual «gràcies a la intervenció dels bombers podrà continuar conreant els seus ceps de raïm».

Foto: MANUEL R. SALA

Per la seua part els bombers van agrair la col·laboració de la plantilla de la Policia Local de Monòver per facilitar-los sempre el seu treball en la localitat.