El President de la Junta Major de Confraries de la Setmana Santa de Monòver, Liberto Esteve, ha explicat en La Teua Ràdio, la seua voluntat d’estar a la disposició de tots aquells que el puguen necessitar.

I és que, segons ell mateix assegura, “no és altra la meua intenció des que vaig decidir formar part d’aquesta aventura, que treballar per i per a la Setmana Santa de Monòver”.

Una Setmana Santa de la qual, com destaca, “cal estar orgullosíssims”.

Per tant, com a confrare, “és la nostra tasca mantenir-la i revitalitzar-la constantment”.

 

 

Així, una vegada formada la Junta Directiva i presentades les seues propostes i iniciatives a la resta dels membres de la Junta Major, “solament necessite suport per part de la comunitat confrare de la que formem part. Solament es podrà dur a terme amb la vostra acceptació”, assegura Esteve.

I és que “totes les idees que tinc en ment, milloraran els nostres llaços i amistats, uniran esforços i faran que les Confraries cobren vida i siguen motiu d’amor”, segons destaca el president de la Junta Major.

Una de les coses que preocupen a Liberto Esteve i de la qual s’ocuparà amb ajuda de tots, és “intensificar la fe. Una paraula tan coneguda i que molts obliden”.

El seu treball versarà en que “la Setmana Santa de Monòver, recentment declarada d’Interés Turístico Provincial, s’escolte per cada racó”. Per tant, “parlem d’ella. que es note el nostre sentir confrare”, assevera Esteve.

Per tot això, “els contactes que estic tenint amb la resta de Germans Majors de les diferents confraries i amb la Presidenta de la Majordomia de la Patrona, coincideixen en la idea de buscar camins d’unió i millora. Una unió que ens porte a realitzar activitats lúdiques i religioses i una millora que ens permeta avançar”.