Tal i com estava previst, en la vesprada d’ahir, 24 de maig, es va procedir a la formació de la nova composició de l’Assemblea de la Junta Major, com han informat a La Teua Ràdio.

Aquesta Assemblea estava formada per tres membres de cada Confraria, Germandad i la Majordomia.

A continuació, com ja havia avançat La Teua Ràdio en diverses ocasions, la Confraria de Nostra Senyora dels Dolors va presentar al seu candidat, Liberto Esteve Requena, per a presidir la Junta Major de Confraries.

Seguidament, com expliquen a aquest servei informatiu, “com que no havia més candidats, Liberto va desgranar el projecte que pensa desenvolupar durant els pròxims quatre anys de presidència”. Una vegada finalitzada l’exposició, “es va dur a terme la votació de l’únic candidat que va formalitzar la seua candidatura”. Liberto Esteve va rebre “el vot favorable de tots els presents”, com destaquen.

Per als pròxims dies, el nou President electe, Liberto Esteve Requena, “convocarà la seua primera Assemblea General per a comunicar la formació de la seua Junta Directiva”.

Aquesta Junta Directiva, com anuncien a aquesta redacció, “haurà de cumplir alguns requisits, com ara, que els membres hauran de pertànyer a l’Assemblea recén triada, tenint en compte que els Presidents i Vicepresidents de les Confraries o Germandats monoveres, no poden també ser-ho alhora de la Junta Major”.

 

Per la seua banda, Liberto Esteve, President de la Junta Major de Confraries de la Setmana Santa de Monòver, ha explicat a La Teua Ràdio, que ostentar aquest càrrec és per a ell “la major de les satisfaccions, tenint en compte l’amor que sent per Monòver i la seua Gran Setmana de Passió”.

A més a més, ha assegurat que “admire la tasca del meu predecessor en el càrrec, D. José Ríos Armero, així com la seua Junta Directiva, que han fet possible la Setmana Santa que tenim actualment, declarada d’Interés Turístic Provincial”.

Liberto Esteve ofereix “a tots els confrares el seu suport i dedicació. A totes les confraries monoveres, el meu suport i amor”. I es posa a disposició de tothom per tal “d’engrandir, més si és possible, la gran Setmana Santa de Monòver”, la qual cosa és “la meua intenció i el meu propòsit”.