Maluks, grup valencià format per Maria, Núria, Marina i Laura.

 

La monovera Maria Deltell és membre del grup Maluks, un jove grup musical que ha nascut fa menys d’un any a València que arriba amb força per a “fer ballar a tothom”.

La Teua Ràdio ha parlat amb ella i així ha explicat en què consisteix aquest projecte musical i com estan vivint aquests mesos:

Aquest grup valencià està format per les veus de Núria Pons, Marina Bolea, Laura Honrubia i les bases musicals de Maria Deltell i s’estrena amb un videoclip sobre l’assetjament a les dones als espais d’oci.

“Reivindiquem el nostre paper com a dones damunt dels escenaris, però, si ens contacten, que siga perquè els agrada la nostra música, no perquè som dones”, apunta Maria.

Totes tenen un passat relacionat amb la música i el setembre passat van decidir juntar-se per tal de crear aquest grup amb el qual passar-ho bé damunt l’escenari i fer ballar i cantar als espectadors.

Ara per ara estan molt contentes per la rebuda que han tingut per part tant de la gent, com de la premsa, perquè s’ha generat un gran interés en Maluks.

I, com avança Maria Deltell, “molta atenció, perquè prompte les podrem vore en directe a Monòver”.

  • Ací poden conèixer la música d’aquest jove grup: MALUKS.