L’alcalde de Monòver, Natxo Vidal, i el regidor de turisme del municipi, José Alcaraz, han informat de que un total de 859 persones han demandat els serveis de l’oficina de turisme de Monòver al llarg dels mesos de gener, febrer i març.

Per a Natxo Vidal, “això posa de manifest l’oportunitat de la posada en marxa d’aquest servei i l’interés que els recursos turístics de la nostra població desperten, dos motius pels quals poder estar satisfets del treball fet”.

 

 

En aquest sentit, l’alcalde monover ha manifestat, també, que “la posada en marxa de l’oficina ha coincidit amb l’arrencada de l’activitat comarcal denominada Del Vinalopó a l’exili, feta en conjunt amb els municipis d’Elda i Petrer, activitat que ha esgotat totes les seues reserves en totes les seues celebracions (incloent el mes de maig), una cada mes, la qual cosa prova, una vegada més, la singularitat de l’oferta turística monovera i demostra que no estàvem equivocats quan decidírem apostar per aquest projecte”.

Pel que fa a les visites, el regidor de turisme ha manifestat que “fins al moment, el major nombre de turistes prové de la Comunitat Valenciana, mentre que els turistes de Múrcia encapçalen les visites des d’una altra comunitat. En relació a turistes d’altres països, encapçalen el nombre de visitants els que venen des de Regne Unit, seguits dels veïns francesos. En resum, unes dades que demostren que la proposta turística de l’Ajuntament de Monòver marxa pel bon camí”.