Aitor Payá, coordinador d’Infermeria del Centre de Salut de Monòver, ha mostrat la seua satisfacció a La Teua Ràdio perquè «en menys de dues setmanes s’ha vacunat pràcticament a les mateixes persones que l’any passat en tota la campanya».

I és que, a dia de hui, ja han passat per la Casa de Cultura de Monòver, on s’estan portant a terme les vacunacions de la Campanya contra la Grip, un total de 1880 persones, la qual cosa fa que «siga un balanç molt positiu, perquè l’any passat en tota la campanya es van vacunar 2099 monovers».

Aquestes xifres «demostren que la població ha tingut voluntad de vacunar-se, la qual cosa es tradueix en una important conscienciació«, perquè «el que no volem és que els símptomes de la grip es confundeixquen amb els de la COVID-19, que són molt semblants», destaca el coordinador d’Infermeria.
Cal destacar que en el dia de hui «hem tingut un desproveïment de vacunes», com apunta Payá. «Se’ns han acabat i estem a l’espera de que en breu arriben més dosis per a seguir vacunant a la població». Des del Centre de Salut «demanem disculpes per les molèsties, però és aquest un problema general de Salut Pública, el qual s’ha quedat sense vacunes. No solament ha ocorregut a Monòver».

Aitor Payá, coordinador d’Infermeria del Centre de Salut de Monòver

 

Altre aspecte positiu que remarca Payá és «l’excel·lent funcionament i l’organització de les vacunacions a la Casa de Cultura, en gran part, també, gràcies a l’ajuda dels tres membres de Protecció Civil que, matí i vesprada, ajuden al personal sanitari, fent-se càrrec de control·lar l’aforament i les distàncies de seguretat».

La pròxima setmana «continuarem vacunant contra la grip a la Casa de Cultura de Monòver. Esperem haver vacunat ja a prop d’un 80% de la població, aproximadament, per la qual cosa els qui falten ja es vacunaran al Centre de Salut».

A més a més, «hui ens hem desplaçat fins a les Cases del Senyor i hem vacunat a la població que hi viu allà. Una manera de facilitar que tothom es vacune». De la mateixa manera, «anirem, com cada any, a les vivendes de les persones que no poden eixir de casa per a vacunar-les també».

Des del Centre de Salut de Monòver demanen a la població «molta precaució» i «que continue seguint les normes de protecció, distància i higiene, per tal de parar l’expansió de la pandèmia a la nostra zona».