Des de fa unes setmanes els veïns i veïnes de Monòver, han pogut veure com ja s’està instal·lant l’enllumenat decoratiu de nadal per diferents carrers del municipi.

Publicitat.

Enguany la Regidoria de Festes ha apostat «per continuar instal·lant la decoració nadalenca a pesar que tindrem unes festes molt diferents a les habituals». A més a més, com destaquen des de Festes, «s’ha optat per instal·lar un nou motiu nadalenc en l’entrada del municipi pel Celler de Primitivo Quiles, així hem pogut contemplar l’arbre nadalenc que ja està posat».
Queda a l’espera la façana de l’Ajuntament de Monòver que, «quan passe la Fira de Santa Caterina, es decorarà amb les llums de Nadal».

Enguany «està sent atípic en tots els sentits i evidentment les festes de Nadal ho seran també», com asseguren.

Però des de la regidoria de Festes i Cultura «s’està treballant per a poder oferir unes activitats culturals i nadalenques en altres formats als quals fins ara s’estaven programant».

D’aquesta forma, enguany «no podrem realitzar la festa “Encen el Nadal” una celebració molt especial que marcava l’inici d’aquestes entranyables festes». No obstant això, des de la regidoria s’anuncia que «s’avançarà l’encesa a l’última setmana de novembre, perquè els nostres carrers s’il·luminen d’esperança i il·lusió, i així incentivar a la població al fet que anticipen les compres nadalenques amb la finalitat d’evitar aglomeracions d’última hora».

Dins de la cerca d’alternatives, i sempre que siga possible, «també tindrem actuacions de música al Teatre, amb una gran varietat musical, i on estaran garantides totes les mesures de seguretat, i que en les pròximes setmanes coneixerem», anuncien.

Per altra banda, Mª Amparo Maestre, Regidora de Festes, fa saber que «aquesta mateixa setmana ha rebut carta del Patge Real de les seues Majestats els Reis Mags d’Orient, avisant-nos que l’Herald visitarà als xiquets i xiquetes de Monòver el dia 2 de Gener».

Amb aquest anunci la Regidoria i la Junta Festera ja s’han posat a treballar per a poder garantir la seguretat de tots els assistents. L’Herald rebrà als xiquets i xiquetes als Pavellons Municipals, on s’ha preparat la visita amb totes les garanties anti covid.

I com és d’esperar, amb aquest anunci, també han traslladat que les seues Majestats, Melchor, Gaspar i Baltasar, visitaran Monòver el dia 5 de gener. És per això que «s’està preparant una gran recepció a les seues majestats en el Camp de Futbol Santa Bàrbara, on els que vulguen veure i escoltar als Reis hauran de traure tiquet previ i deixar constància de les dades».

Des de la Regidoria de Festes traslladen a la població que aquest acte s’està organitzant seguint tots els protocols de seguretat i que en principi es realitzaran dos passes, un a les 18:00hrs i un altre a les 20:00hrs, però que si fora necessari es programaria un tercer.

Mª Amparo Maestre, edil de l’àrea, trasllada que les seues majestats «enguany venen amb moltes sorpreses i amb missatges molt bonics per als xiquets i xiquetes del nostre poble, que tant ens han demostrat enguany, ja que han sigut uns vertaders herois».

Mª Amparo anima a totes les famílies al fet que participen juntament amb els seus fills i filles en aquest acte, i que «mantinguen viva aqueixa il·lusió tan fantàstica que només passa una vegada a l’any, perquè sens dubte s’ho mereixen moltíssim».