L’Associació d’Amics del Betlem de Monòver prepara, com cada any, des de fa uns mesos el Betlem Municipal que, una vegada més, estarà ubicat al Convent de Caputxins.

Publicitat.

Segons ha explicat a La Teua Ràdio Paco Martínez, membre de l’associació monovera, està prevista la inauguració el pròxim 21 de desembre i “portem mesos de molt de treball i de molta il·lusió”.

Paco Martínez, és una persona coneguda a la localitat per la seua tasca a la Comisió de Festes de Santa Bàrbara i per la seua dedicació al muntatge del Betlem des de ben menut, primer a sa casa, amb un gran nombre de figures, i després per a tots els monovers amb el grup de membres de l’Associació d’Amics del Betlem de Monòver.

Enguany, malgrat comptar amb menys persones ajudant amb el muntatges “per situacions personals i motius laborals, continuem treballant amb l’objectiu de que aquest any torne a agradar a la població monovera”.

Així, el pròxim 21 de desembre, a les 19h de la vesprada està prevista una concentració a l’Església de Sant Joan Baptista de Monòver des d’on marxaran en cercavila cap al convent. Tot això acompanyats per la música de la Colla El Xirivell.