L’Ajuntament de Monòver, dins la convocatòria de subvencions destinades a la contractació de persones desocupades d’almenys 30 anys d’edat i gràcies al programa de foment d’ocupació EMCORP ha rebut un total de 40.890’54 euros, tal i com ha explicat el consistori mitjançant un comunicat.

Publicitat.

 

Gràcies a aquesta subvenció el Consistori ha contractat a un total de quatre persones per a un període de sis mesos.  D’aquestes persones, tres aniran destinades a l’àrea de Serveis on realitzaren tasques relacionades amb obres i neteja, mentre que la quarta es dedicarà a exercir tasques de l’àrea de joventut i turisme.

L’alcalde de Monòver, Alejandro García i la regidora de Desenvolupament Local, Verónica Amat, han rebut als quatre nous treballadors al Saló de Plens de l’Ajuntament on han pogut donar-los la benvinguda i parlar amb ells.

Segons ha manifestat l’alcalde “aquest tipus de programes sempre són ben rebuts ja que a més d’aconseguir que els treballadors puguen millorar i adquirir experiència, ajuden en els serveis municipals”.

D’altra banda, la regidora de Desenvolupament Local, ha declarat que “hui han sigut quatre els nous treballadors però fa a penes un mes també es van incorporar 11 persones més gràcies als programes EMPUJU i EMCUJU i, a més, s’està duent a terme la selecció d’altres 12 per a un taller d’ocupació que donarà inici a l’acabament d’aquest mateix mes pel que en tan sols un parell de mesos l’Ajuntament haurà contractat a un total de 25 persones”.