L’Associació el Bouet de Monòver ha anunciat en La Teua Ràdio ja el cartell de bous al carrer 2019 en el qual destaquen moltes novetats d’entrades de vaques, “vaques de corro i bous de calaix” i carretons per les vesprades per als més menuts.

El bou amb corda està previst dur-lo a terme enguany pel barri de la Sènia.

 

Així, el divendres, 6 de setembre, des de la 00.30 fins a les 2.30h de la matinada hi haurà solta de vaques i bous “enfundats” en Les Moreres.

Dissabte, 7 de setembre, a partir de les 18h i fins a les 20h es durà a terme “vaques i bous de corro”, en el recinte de Les Moreres.

Per al diumenge, 8 de setembre, les activitats seran les següents:

  • Des de les 8h fins a les 10h hi haurà de bou amb corda pel barri de la Sènia.
  • També es podrà gaudir de l’entrada de vaques de vesprada i, a continuació, vaques de corro i bous de calaix, des de les 17 hores fins a les 20h en Les Moreres.

El dilluns, 9 de setembre, hi haurà bous amb corda des de les 8h fins a les 10h. Després els aficionats tindran entrada de vaques i, a continuació, com en el dia previ,  vaques i bous de corro des de les 18h fins a les 20h.

Així, els bous amb corda i “encierros”, seran diumenge i dilluns. Els “encierros” a les 17h de la vesprada.

Finalment, el dia 10 de setembre vaques i bou de corro des de les 18h fins a les 20h de la vesprada en Les Moreres.

Des del Bouet de Monòver informen de que està totalment prohibit participar en el festeig sota els efectes de l’alcohol, la participació dels menors de 16 anys, així com el maltractament animal.

L’accés a les grades que hi haurà instal·lades en el recinte de Les Moreres tindran un preu de 3 euros per persona.

  • Tiquets per a les grades de Les Moreres

No obstant això, des de l’Associació El Bouet de Monòver informen que “hi haurà un bono on els aficionats que ho desitgen podran adquirir-lo, eixint-li el preu de les 5 actuacions per 10€, és a dir, 2€ el dia”.

Aquest bonus es podrà adquirir el primer dia de vaca, és a dir, el divendres 6 de setembre per la nit, quan es podran comprar els tiquets de tots els dies pels 10€.

 

Ací poden escoltar l’entrevista que li vam fer a Alberto Limorti, membre del Bouet de Monòver