Com ja va publicar La Teua Ràdio fa mesos, la regidoria de Serveis de l’Ajuntament de Monòver va anunciar millores en el Mercat Municipal de Monòver.

Unes obres que fa setmanes que han començat i que, de moment estan centrades, en les portes, primer laterals, i ara frontals de l’edifici.

Aquesta remodelació és possible gràcies a les subvencions de la Diputació Provincial i del pla provincial per a la modernització dels mercats municipals. A més a més, l’Ajuntament de Monòver va anunciar que també aportaria fons per a aquests canvis.

Tot apunta, a que ara per ara l’activitat se centra en l’adequació i millora de l’accessibilitat al mercat. Els treballadors del mercat han informat a La Teua Ràdio de que “han reparat les escales interiors del mercat i posaran portes automàtiques a les entrades”. A més a més, “en aquests moments, els treballadors estan fent més ampla la vorera”.

No obstant això, La Teua Ràdio s’ha posat en contacte amb la regidoria i, a hores d’ara, es troba a l’espera de poder contrastar amb aquesta la magnitut de les obres i exactament quins elements estan sent remodelats.