Aquesta vesprada, monovers i visitants podran gaudir del dinar de convivència previst al Parc de l’Albereda.

I és que una paella gegants de 600 racions ha estat durant tot el migdia elaborant-se davant els assistents al mateix recinte.

Allà, a les taules i amb la música de Els Movers es podrà passar una bona estona tant els qui vagen al vermut fins a les 14.30h com els qui es queden al dinar de germanor organitzat per la Junta Festera de Monòver.

A les 13h està prevista la mascletà infantil i Baby al parc de l’Albereda, així com la Colour Fest a la Macro Disco, amb animació, dj’s, regals i molta pols de colors. Aquesta festa estarà ubicada als voltants del col·legi Mestre Ricardo Leal.

A les 18h les tradicionals carreres amb vaca a Les Moreres i, al Teatre Principal, la representació del musical “Descobrint l’illa del tresor”, de Julio Martí Zahonero. Un teatre per al públic familiar.

Per la seua banda, a les 19h el Parc Infantil instal·lat a la Plaça de la Sala continuarà obert per als més menuts, mentre que a l’escenari de l’Ajuntament es podrà gaudir de la III Edició del Sarangollo Rock. Un homenatge a la música en valencià amb Kantal, Laura Díaz i amics, i Malucks amb un artista invitat.

A les 00.00h de la nit una potent traca posarà punt i final a les Festes d’enguany, mentre que a la Plaça de la Sala també els xicotets tindran la seua traca infantil de caramels.