La Junta Major de Confraries de la Setmana Santa de Monòver ha informat a La Teua Ràdio dels recorreguts dels esdeveniments més destacats de la Setmana Santa.

Així, la processó de Divendres Sant, “el Sant Enterrament”, que enguany es celebrarà el dia 19 d’abril, té previst començar a les 19.30h de la vesprada des de l’Església de Sant Joan Baptista de Monòver, des d’on processionaran totes les Confraries monoveres: Nostre Pare Jesús Natzaré, Germandat del Santíssim Crist Crucifixat i Maria Santíssima de l’Esperança, Nostra Senyora dels Dolors, Sant Sepulcre i Jesús Captiu i Nostra Senyora de la Soledat.

L’itinerari serà el següent:

Parròquia, Major, Plaça la Sala, Exconvent, Sant Joan, Avinguda Comunitat Valenciana, Mestre Don Joaquín, Església, i finalitzarà en la Parròquia.

Des de la Junta Major de Confraries de la Setmana Santa de Monòver informen quines són les normes d’accés a la Parròquia per a aquest dia.

Així, per tal d’evitar aglomeracions dins del Temple en al processó de Divendres Sant, protecció civil prohibirà l’entrada a tots els confrares que no estiguen autoritzats.

Els confrares hauran de formar els trams de la seua confraria allà on els diguen, sense entrar dins de la Parròquia, a excepció de que els responsables de les fileres diguen allò contrari.