Hui, divendres, 23 d’agost, a les 23h de la nit es durà a terme l’acte d’impossició de bandes a les Reines i Dames d’Honor 2019 i, a continuació, amenitzaran la vetllada el Grup monover Mover’s.

Una revetlla de la que es podrà gaudir fins a les 4 de la matinada.

El dissabte, 24 d’agost, a les 9h els Dolçainers El Xirivell alegraran el barri amb la seua cercavil·la.

Una hora més tard, a les 10h, es celebrarà a l’explanada de l’Ermita la tradicional Missa de Campanya. I també a partir de les 10h,  el camp de futbol Les Moreres rebrà la Semifinal i la Final del Campionat de Petanca Festes de Santa Bàrbara organitzat per la Comissió de Festes.

A les 11.30h hi haurà una tamborrada que eixirà des del Porxet per tal de recorrer els ccarrers del barri. A l’acabament, es sortejarà un pernil i alguns obsequis entre els participants. L’inscripció serà gratuïta en el porxet a partir de les 11h del matí.

A les 12h del migdia, com ja és tradició, es jugaran les semifinals del campionat de Sarangollo.

A la mateixa hora, al migdia, hi haurà, per primera vegada, carretons amb ensuts i curses per als xiquets. Una activitat que corre a càrrec de l’Associació Cultural Taurina El Bouet de Monòver.

Per la seua banda, a les 19h de la vesprada la Comissió de Festes, Reines i Dames d’Honor, acompanyades per l’Artística de Monòver, aniran a l’Església per tal d’acompanyar al cler cap a l’Ermita.

Una vegada al porxet, baixaran en processó amb la imatge de Santa Bàrbara fins a l’Església de Sant Joan Baptista.

A les 12 de la nit es dispararà el tradicional Castell de Focs Artificials.

Seguidament continuarà la Revetlla a càrrec del Grup Kalhima. Seguidament continuarà al festa amb la disco mòbil fins a les 4 de la matinada.

Diumenge serà el darrer dia de les Festes de Santa Bàrbara i des de les 9h del matí hi haurà activitat.

I és que es celebrarà el IV Concurs de Gatxamiga en l’explanada de l’Ermita. Les inscripcions es poden fer fins al dijous 22 d’agost en la Cafeteria La Campaneta, ja que les places són limitades.

De 10 a 13h La Teua Ràdio té el plaer i l’honor de celebrar, per segon any consecutiu, la Gran Festa de la Ràdio amb els membres de la Comissió, veïns i visitants. I és que, gràcies a l’èxit de l’any passat, celebrarem el nostre Segon Aniversari amb sortejos de regals i moltes sorpresas. I allò més important, retransmissions en directe i fent ràdio amb la participació de tots els qui així ho desitgen.

A les 11h del matí continuaran els unflables a l’Ermita i a les 11.30h serà el torn dels Nanos i Gegants. A les 12h es jugarà la Final del Campionat de Sarangollo a l’Ermita, per segon any, activitat que l’any passat va tenir també molta acceptació..

Ja de vesprada, a les 19.30h es celebrarà a l’Església una solemne missa en honor a Santa Bàrbara i a continuació, una emotiva processó de la imatge de la Santa acompanyada per les Reines i les Corts d’Honor, autoritats, comissió de festes i la música imprescindible de L’Artística de Monòver.

A les 22h la Disco Mòbil anunciarà el final de la festa que donarà punt i final amb una magnífica i potent traca. La revetlla seguirà fins a la 1 de la matinada.