L’Associació de defensa dels gats a Monòver Siete Vidas ha anunciat que «aquesta setmana s’han senyalitzat les colònies felines al Salitre, Korea, Camp de Marín, La Parra, La Malva, Sacristán-Tronc, Sant Blas i Juan XXIII».

Amb aquest gest, «continuem amb la campanya de protecció i respecte de les colònies i dels nostres gats que viuen als carrers, tot això amb l’ajuda de l’Ajuntament de Monòver i la Policia Local».

Aquesta campanya, com han explicat des de Siete Vidas a La Teua Ràdio, compta amb el suport de la Regidoria de Medi Ambient i «també disposa de follets per a repartir-los pels barris on hi ha col·lònies».

A més a més, «mitjançant la Regidoria de Mitjans de Comunicació faran diverses accions als mitjans locals per tal de fomentar el respecte als gats del carrer i a les col·lònies».

Els cartells informen que a la zona hi ha una «Colònia Felina Control·lada» i expliquen que «un gat lliure esterilitzat, sense paràsits, control·lat i cuidat pels seus veïns no tindrà descendència, seguirà caçant i mantenint l’entorn lliure de roedors i insectes».

Per això, Siete Vidas demana «respecte als gats, ja que ells també són veïns». I recorda que «enverinar animals està penat amb 2 anys de presó».