Siete Vidas ha anunciat en La Teua Ràdio la seua intenció de demanar a tots els partits polítics quin tipus de suport tindrà “la seua tasca altruïsta” que porten diversos anys desenvolupant al municipi pel que fa a les colònies de gats als carrers.

Així, han escrit una “Carta Oberta” destinada a tots els grups polítics que concorren en els pròxims comicis municipals en la qual expliquen que “a pocs dies per a les eleccions, set són els partits polítics que opten a governar el nostre municipi i, malauradament, solament un partit d’aquests ha declarat obertament el reconeixement a Siete Vidas i la necessitat de donar més suport al projecte CES (Captura-Esperilització-Solta de la població felina)”.

Davant aquesta manca de informació, Siete Vidas lamenta que “hi ha programes electorals en els quals ni es menciona el projecte, mentre que en d’altres, sí es parla d’aquest però d’una forma molt ambigua”.

 

Colònia Dr Mas (Monòver)
Croissant i Ensaimada.

 

Siete Vidas vol recordar a la població que “porta tres anys i mig treballant gràcies a les aportacions dels socis, fent esdeveniments per a recaptar fons i a les escasses subvencions de l’Ajuntament i de la Diputació”. És per això que des de Siete Vidas “preguntem obertament als candidats pel nostre futur”.

Aquesta associació monovera, amb gent que dia a dia se sacrifica per tal de control·lar les colònies felines monoveres, sempre ha reivindicat “una major dotació econòmica des de l’Ajuntament per al CES”, i hui més que mai, tornen a demanar-la per diversos motius:

  • Perquè són una associació de caràcter social.
  • Perquè els monovers donen suport al CES, apostant per la millora de la convivència entre humans i felins.
  • I, com no, perquè “volem seguir treballant i creixent de la mà de diferents regidories”.

No obstant això, per a aconseguir-ho “necessitem una millora considerada en la subvenció, ja que l’actual no socorre ni una quarta part de les necessitats i les despeses que conlleva el CES”, com assegura Siete Vidas.

La pregunta que volen dirigir als actuals candidats dels diversos partits polítics, “sense ànim de posicionar-nos políticament”, i que voldrien que aquests contestaren públicament, és: “Si el seu partit governa, en solitari o en coalició, donaran suport al projecte CES que duu a terme Siete Vidas dotant-lo d’una major subvenció econòmica, segons les seues necessitats?

Siete Vidas ha explicat a La Teua Ràdio que s’ha decidit a fer aquesta Carta Oberta perquè, “a altres associacions se’ls anomena amb detall en els programes electorals mentre que de Siete Vidas no han dit res” i destaquen que “la tasca que portem més de tres anys desenvolupant al municipi és notòria i cal reconèixer-la, ja que és prioritària”. Una tasca que va vegent els seus fruïts a poc a poc i que “amb més recursos es podria vore abans el canvi”.

A més a més, Siete Vidas destaca “que aquesta funció que desenvolupem des de l’associació és una competència de l’Ajuntament, però que com que existia aquesta carència, va nàixer Siete Vidas”. Cada dia “dediquem temps i diners realitzant una activitat que, en realitat, no ens correspon”, per la qual cosa, “pensem que caldria invertir més en el control de les colònies de gats”.