L’investigadora monovera, Yolanda Giménez Molina, recentment entrevistada en La Teua Ràdio, s’ha presentat com a candidata a obtindre el Premi Talento Joven de la Comunitat Valenciana en la categoria de Ciència, tal i com ha explicat a aquesta redacció informativa.

Es tracta de la VI Edició d’aquest guardó organitzat per l’editora del Periòdic Levante, l’Editoral Prensa Valenciana i l’entitat financera Bankia, l’objectiu del qual és donar suport al desenvolupament de la societat valenciana a través del reconeixement dels seus joves promeses, les quals poden convertir-se en noms destacats a curt o mitjà termini.

Aquest premi té cinc categories: Talent jove de l’esport, de la cultura, de la ciència, de l’empresa i de l’acció social.

Un Jurat expert, composat per set membres, és l’encarregat de seleccionar els guanyadors. A més a més, també es comptabilitzarà un vot popular que es sumarà dels obtinguts a través d’Internet mitjançant una votació online.

Així, el projecte que tinga més votacions totals comptarà amb un vot més que es sumarà a la puntuació del jurat d’experts. La votació online es durà a terme en la pàgina oficial.

Yolanda Molina participa dins la categoria de Ciència i entrant a aquest enllaç han pogut votar per ella els interessats: http://www.talentojovencv.com/participa/yolanda-gimenez-molina

Una manera d’ajudar a la formació dels joves científics del territori valencià. Yolanda Giménez “creu i confia en una societat amb una ciència de qualitat” i ella vol contribuir en aquesta tasca. Per això, necessita seguir formant-se, perquè “és fonamental”. El premi en qüestió és de 6000 euros per categoria per a seguir amb la seua formació i una estatueta commemorativa ambm el nom del guardonat.

El període de votació ja ha finalitzat i ara serà el torn de conèixer la decisió del jurat expert.

Des de La Teua Ràdio donem tot el suport a Yolanda Molina i estarem pendent del resultat d’aquest guardó.

La cerimònia d’entrega dels premis se celebrarà a València durant el mes de febrer.