El pròxim divendres, 25 de maig, la cantant alacantina Safree durà a terme una roda de premsa i la signatura de discs a la Sala Polivalent de l’Auditori Municipal de Sax, segons ha explicat ella mateixa a La Teua Ràdio.

I és que, Safree, jove cantant de rap i hip hop, acaba de traure a la llum el seu nou disc “IMPAR”, per la qual cosa ha decidit, com ella mateixa ha explicat “fer partícips al poble de Sax, el seu poble”.

Safree ha demostrat que la seua passió per la música pot trencar els estereotips que asseguren que el rap és “cosa solament d’homes”, destacant a nivell nacional i internacional. Safree és una intèrpret, compositora i músic que ha trencat els paradigmes i s’ha guanyat així, el respecte de la crítica i dels seguidors.

L’acte, que compta amb la col·laboració de la Regidoria de Juventut de l’Ajuntament de Sax, Sax Digital i TMR, està previst que comence al voltant de les 18h de la vesprada amb una roda de premsa, que estarà seguida per la presentació del seu disc.

A continuació, Safree anuncia que cantarà un parell de cançons i signarà els discs a tot aquell interessat. La cantant ha explicat que li “fa especialment il·lusió” compartir aquest nou treball al seu poble, amb els seus veïns, ja que començarà una nova gira en breu i serà Sax la població que tindrà en exclussiva aquesta presentació.

L’acccés serà gratuït i la cantant anima a tothom a anar a conèixer de primera mà com és la seua música i què transmet, i dóna les gràcies als seus seguidors per la seua atenció i per l’estima que li regalen.