La Teua Ràdio presenta, després del gran èxit de la primera i segona edició, la Tercera Edicó del Concurs de Relats Radiofònics LTR.

Es tracta d’un concurs en el qual volem potenciar la cultura, la imaginació, la creativitat, l’escriptura i la difusió de la ràdio i les seues característiques entre tota la població.

I és que, segons es pot consultar a les bases del certàmen, podrà participar tota aquella persona que així ho desitge, siga quina siga la seua nacionalitat o residència, a partir de 5 anys endavant. Sense límit d’edat.

Així, cada autor o autora podrà presentar un únic relat radiofònic el qual pot estar composat per una o diverses persones, o fins i tot, un grup escolar, associació, col·lectiu, etc.

El relat a concurs, que es pot presentar tant en valencià com en castellà, podrà incloure música, efectes i estar locutat per diverses persones. El tema serà lliure, no obstant això, una de les condicions fonamentals és que siga inèdit i que no haja estat premiat mai, així com incloure alguna referència a la comarca del Vinalopó Mitjà o als seus habitants (presents, passats o imaginaris), o a qualsevol aspecte que tinga a veure amb la comarca.

Hi haurà una categoria especial i tres categories específiques. Els guardons són els següents:

  • Premi Infantil: 50 euros en en metàl·lic, material escolar i un lot de llibres. (de 5 a 12 anys)
  • Premi Juvenil: 100 euros en metàl·lic i un lot de llibres. (de 13 a 17 anys)
  • Premi LTR: 200 euros en metàl·lic i un lot de llibres. (a partir de 18 anys)

Qualsevol municipi de la comarca, zona, paratge natural, carrer… hi haurà d’estar present d’alguna manera. La durada del relat tindrà un límit de 10 minuts.

Es presentarà un únic original del relat en format MP3 i gravat en un suport físic (CD, DVD, Memòria USB, etc), així com una còpia del text en format .DOC o .PDF

La Teua Ràdio persegueix, amb aquesta convocatòria, una gran participació i anima a tota la població a que hi participe tant o més que en la primera edició d’aquests premis.

El termini per a presentar aquestes obres acabarà el pròxim 26 de gener i els relats s’hauran d’enviar per correu postal a l’adreça: Demetrio Poveda, 25 – Baix, 03640 – Monòver (Alacant). També es podrà lliurar físicament en l’oficina de La Teua Ràdio ubicada en l’esmentada adreça cada matí.

El jurat estarà format per persones relacionades amb l’àmbit educatiu, cultural, literari i periodístic, sent inapel·lable el seu veredicte. Es valorarà la imaginació i la creativitat, l’originalitat, la qualitat de la trama, la redacció i el muntatge radiofònic, tot tenint en compte la categoria.

Els tres finalistes que opten al premi de cada categoria seran desvetllats a través de lateuaradio.com i les seues xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram). A més a més, també els serà comunicat per telèfon.

Els tres finalistes de cada categoria quedaran obligats a assistir a l’acte de lliurament de premis que es durà a terme el 7 de febrer de 2020 en l’Auditori Antonio J. Ballester de la Casa de Cultura de Monòver a les 19h.

Ací poden consultar les bases:

BASES III CONCURS RELATS RADIOFONICS LTR (PDF)