Ahir, dissabte, 9 de febrer, diverses representants de l’Associació Espanyola Contra el Càncer de la Junta Local de Monòver, entre les quals es trobaven la presidenta de l’associació monovera, M. José Martínez i M. Dolores Amat, van acudir a València al I Congrés de l’AECC de la Comunitat Valenciana, segons han explicat a La Teua Ràdio.

Allà, es van entregar els premis del Certamen Literari de l’AECC amb el tema “Historias de superación frente al cáncer”.

Doncs bé, dues monoveres han segut les que han aconseguit els guardons més destacats. I és que Lucía Gimeno s’ha quedat finalista d’aquest premi, mentre que Lourdes López ha aconseguit el Primer Premi amb el conte “Un pirata diferente”, un relat que va nàixer en un “moment complicat” per a l’autora per tal d’explicar als seus “xiquets i xiquetes de classe”, ja que és mestra d’escola, “d’una manera diferent, com se supera el càncer i que la seua senyo tornaria prompte a classe”.

Des de la Junta Local de l’AECC de Monòver han cedit aquestes imatges a La Teua Ràdio del moment en en qual es coneix que Lourdes López és la guanyadora: