Ahir dimecres Joaquín Sabina va patir una caiguda de més de dos metres que separen l’escenari del fos del recinte del WiZink Center de Madrid.

Aquest fort colp li ha provocat un hematoma intracraneal i un derrame cerebral, per la qual cosa a hores d’ara es troba ingressat en la Unidad de Cuidados Intensivos de la clínica Ruber Mirasierra de Madrid.

Cal destacar que Sabina ja va patir un ictus fa 19 anys, la qual cosa fa més perillós el fet de que haja de ser operat ara. No obstant això, la gravetat de la situació ha fet que l’equip metge haja optat per intervindre’l.

Ahir, just quan Joaquín Sabina va cumplir 71 anys, va caure durant un show acompanyat per Joan Manuel Serrat. El cantant fa ser immediatament atés i transportat en camilla pels serveis sanitaris.

Una vegada estabilitzat va tornar a aparèixer en cadira de rodes acompanyat per Serrat per a «tranquilitzar al públic», afirmant que es trobava bé, però que «un fort dolor al muscle l’impedia continuar amb el concert», el qual va haver de ser anul·lat.

Un concert que ja portava 45 minuts des de l’inici i en el que el públic va cantar «Cumpleaños feliz» a Sabina abans d’acomiadar-se.