Durant aquest matí de divendres el Comissari d’Aigües de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, Miguel Polo Cebellán, ha visitar in situ el Charco Amargo, tal i com han informat des de la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Monòver.

A més a més, fins a la zona han acudit tant l’alcalde de Monòver, Alejandro García, com el regidor de Medi Ambient, Loren Amat.

Des del consistori «ja havíem posat en coneixement de la Confederació la situació problemàtica que es viu a aquesta zona monovera». No obstant això, «hem volgut que vejera, de primera mà, el que ocorre i com es troba el paratge», ja que és la Confederació Hidrogràfica del Xúques «qui té les competències en aquesta matèria», expliquen des del Consistori.Per la seua banda, el comissari «s’ha compromés a donar, el més prompte possible, una solució que millore les condicions en les quals es troba actualment aquest paratge».

Cal destacar que els veïns de la zona porten anys queixant-se «de l’arribada d’aigües fecals a la zona«, les quals «provoquen fortes olors, així com plagues d’insectes, la qual cosa no permet que es puga fer una vida normal».