I és que un vehicle estacionat a ple sol pot arribar a aconseguir temperatures superiors a 60 graus.

Reduir la temperatura del teu cotxe estacionat es converteix en una qüestió ja no només de comoditat sinó també de salut.

Exposar al nostre cos a aquestes temperatures pot comportar danys en la pell o fins i tot marejos i desmais.

 

 

A continuació et detallem cinc trucs per a reduir la temperatura del teu cotxe estacionat de forma senzilla i ràpida:

1.La primera mesura per a reduir la temperatura del teu cotxe estacionat que hem d’adoptar és col·locar un parasol sobre la lluna davantera. Un xicotet gest que per a reduir la temperatura del teu cotxe estacionat fins a 11 graus. A més, evitarà que et cremes quan vages a agafar el volant.

De totes maneres, com a truc addicional, pots posar el volant mirant cap avall. De manera que quan vages a usar-ho, la part en la qual dones suport a les mans estarà menys calenta.

2. Posa una manta en els seients que ocupe la zona de les cames i esquena per a reduir la temperatura del teu cotxe estacionat. Quan vages a agafar el cotxe, retira-la i estarà molt més fresc.

3. Amb les finestretes baixades encén l’aire condicionat ja que tarda uns cinc minuts a funcionar al 100% de forma correcta.

4. Per a reduir la calor en el cotxe, obri una finestreta del cotxe i des del costat contrari obri i tanca la porta com si fora un ventall i diverses vegades perquè l’aire calent isca a l’exterior.

5. Abans de posar l’aire condicionat encén el ventilador durant un minut per a traure l’aire calent dels conductes de refrigeració.