L’Ajuntament de Petrer ha decidit mantindre les suspensió de les classes en tots els centres escolars del municipi per a demà, divendres 13 de setembre, seguint les recomanacions dels cossos de seguretat i davant la continuïtat de l’estat de preemergència per alerta roja, que l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) ha ampliat fins demà divendres.

L’alcaldessa de Petrer, Irene Navarro, ha subratllat que “si bé és cert que hui a Petrer el temporal està sent moderat, seguim en alerta roja, per la qual cosa no sabem el que pot passar en les pròximes hores. Per això, prevalent la seguretat dels més de 6.000 escolars de la nostra ciutat, hem decidit prendre una decisió responsable i no és una altra que mantindre la suspensió de les classes per a demà”.

Després de la reunió celebrada ahir a última hora del matí, en la qual es va prendre la decisió de suspendre les classes en tots els centres educatius durant el dia de hui, fa uns moments s’ha tornat a reunir l’operatiu d’emergència de l’Ajuntament de Petrer per a valorar la possibilitat de mantindre la suspensió de les classes escolars per a demà, divendres 13 de setembre.

A més de mantindre aquesta suspensió, en la reunió també s’ha decidit que les instal·lacions esportives romanguen tancades durant tot el dia de hui i el matí del divendres 13.

L’alcaldessa de Petrer, Irene Navarro, ha indicat que “demà al matí valorarem, sobre la base de l’evolució del temporal i les prediccions, si les instal·lacions esportives s’obrin a la vesprada perquè els clubs esportius de la nostra localitat puguen dur a terme la seua activitat normal durant el cap de setmana”.

Així mateix, sobre la base de l’absència de ratxes fortes de vent, també s’ha decidit reobrir els parcs de la ciutat, però amb la decisió d’ordenar el seu tancament immediat en el cas d’empitjorament de les ratxes de vent.

No obstant això, des de les Regidories de Policia Local i Serveis Generals, en tots els parcs i zones amb arbratge de gran port s’han instal·lat cartells d’advertiment.

L’alcaldessa de Petrer ha tornat a fer una crida als veïns de Petrer perquè, en cas que es complisquen les prediccions, “extremen les precaucions, eviten zones d’arbratge i tracten de romandre a les seues cases”.

També ha expressat que “soc conscient dels problemes d’organització d’algunes famílies, per això no ha sigut una decisió presa a la lleugera, ha sigut una decisió presa des de la responsabilitat de vetlar i anteposar per damunt de tot la seguretat per a aqueixos més de 6000 escolars de Petrer”.