La xarrada organitzada pel Centre de Salut de Monòver el dia 13 de juny en el Centre social Kursaal Nolieja sobre “Preguntes i respostes sobre la vacunació enfront de la meningitis” va impartida per Alejandro Cremades (infermer de salut pública, promoció de la salut i prevenció).

En aquesta xarrada es va intentar resoldre els múltiples dubtes i inquietuds que existien en les mares/pares sobre aquest tema tan actual.

El ponent va aportar informació sobre aquest assumpte explicant la importància que tenen les vacunes per a previndre malalties incloent dades epidemiològiques, desenvolupant els mètodes de transmissió, eficàcia de les vacunes, factors que es tenen en compte a l’hora de ser finançades o no pel ministeri….

Finalment tots els assistents van expossar les seues preguntes, dubtes, qüestions, inquietuds, etc… resolent totes elles durant 2 hores aproximadament.

Amb un gran èxit d’assistència (uns 45 assistents adults i 10 xiquets/as), el públic va mostrar, en finalitzar, el seu agraïment i tranquil·litat per haver quedat resoltes les seues inquietuds.